söndag 30 augusti 2009

Kräftskiva

.
I går hade Anna Micke Tova och Alva bjudit in till Kräftskiva! Det var jättetrevligt, och Anna är så duktig på att laga mat. Det är alltid så gott och nya spännande recept. I går hade hon gjort tre olika pajer, en supergod med västerbottenost och kantareller en med kyckling och en med broccoli. Och det var hembakat bröd, sallad och "röror". Sen var det kräftor, kex och ost... Till barnen var det hamburgare med bröd, och pommes.
Det var så fint dukat, dekorerat med rönnbär och lyktor på bordet. Anna har de stora fina matteustallrikarna så att man får plats med all god mat. Här sitter vi och har det gott!! Johan älskar kräftor han tog även ett par till kladdkakan!!

I dag har vi varit sega. Johan drog i gång jordfräsen men tröttnade ganska fort. Jag har skrapat och slipat fönster. Det har regnat mest hela dagen, bara det gör ju att man blir trött. Nu är helgen redan slut. Det går alldeles för fort. Jag tror alltid att vi ska hinna så mycket..
Kramar från Malin
.

4 kommentarer:

Lindvallska Gården i Lindås sa...

VILKEN FIN BLOGG!!!

Vad duktiga ni är!
Synd att vi inte kunde vara med på Kräftskivan, Zacce och jag, vi har alltid så mysigt och trevligt tillsammans!! Men nu är lilleman frisk och jag fick ju nys om bloggen - jättekul!

Ha det gott och fortsätt skriv!
Massor av kramar Sanna

Anonym sa...

How an advertiser can put their ads in my blogger?

My homepage ... transvaginal mesh compensation

Anonym sa...

This article gives clear idea in support of the new users of blogging, that actually
how to do running a blog.

Also visit my homepage; cost of dental implant

Anonym sa...

In fact when someone doesn't know then its up to other viewers that they will assist, so here it occurs.

Here is my blog post; cost of dental implants