torsdag 17 september 2009

Fotogenkanna!?

.
I lördags fyndade jag den här kannan på loppis! Jag tror det är en gammal fotogenkanna, hur charmig som helst. Jag visste direkt när jag fick se den att den skulle med hem. Vad det är kul att hitta något annorlunda!


Här får den stå på en gammal stol som "gjort sitt", men fungerar som blombord. Med lite andra loppisfynd och lite höstblommor!! Vad det är svårt att hitta bra loppisar här runt omkring, det är inte lätt att få tag i sina önskemål. Det är alltid något jag letar efter som jag sett i någon tidning eller så. Östregårds Antikt och loppis är ganska nära och brukar ha massor, men det är så mycket folk. Vill man ha något gäller det att vara snabb och i tid, det brukar vara lång kö in i ladan. Det är bra priser också och man slipper stå och vänta som på auktionerna.
.

Vit ljung i en rostig kruka, det räcker....

Jag har tänkt visa någon favorit i varje inlägg framöver, alla har vi ju våra favoriter hemma. Det här är vår köksklocka den gillar jag! Inköpt i Danmark på semesterresa. Den får nog hänga kvar ett tag...


Nu har jag fått igång en liten " besöksräknare" med lite hjälp av min arbetskamrat Freddy. Tack för hjälpen!! Det har ju alla på sina bloggar som jag kollat på så det kunde väl inte vara så svårt? Jo, särskilt när man är så ovan vid datorn som jag. Men nu är den igång i allafall. Kan vara lite kul och se om det är några besökare som tittar in! Nu vill jag bara sluta med en värmande brasa till er som gör det. Det börjar bli riktigt kyligt på kvällarna.
.
Många kramar Malin


3 kommentarer:

liven sa...

Flotte bilder hos deg og din loppissak var jo så artig!!
Her hos oss er også loppiser for tiden og det er så gøy!!
Har kikket litt hos deg og du viser så masse fint og har et koselig hus:o)

Takk for titten!!

mb217867 sa...

Det blev ju jättefint med den "nya" kannan. Min krans som vi pysslade har jag hängt på den vita gardinen mot köket som skärmar av mot tv:n. Tycker själv att det blev bra. Får se om det blir Stockholm för oss, tycker det hopar sig mer och mer. Annars så får jag skicka med lite födelsedagspengar till dig och lite till så kan du kanske köpa något åt mig. /Syrran <3

Junda Xu sa...

20150721 junda
michael kors watches
replica watches rolex
replica watches for sale
michael kors outlet
coach outlet store online
louis vuitton sito ufficiale
gucci uk
louboutin
burberry outlet
air force pas cher
oakley sunglasses outlet
jordan femme
coach factory outlet
christian louboutin
ralph lauren polo shirts
michael kors bags
polo ralph lauren
ray bans
kate spade handbags
kate spade new york
louis vuitton
coach outlet store online
soccer outlet
jordan shoes uk
pandora jewelry outlet
michael kors handbags
gucci handbags
oakley sunglasses
ray ban sunglasses
coach factory outlet
polo ralph lauren uk
coach outlet
oakley sunglasses sale
michael kors handbags
tory burch outlet
polo outlet
soccer shoes
louboutin pas cher
ed hardy uk
air max uk