onsdag 23 september 2009

Köksdetaljer....

.

Hej! Tänkte visa lite detaljer från mitt kök idag. Här är lite skedar och "bakelsegafflar" som jag fyndat på loppis. Bakom står min fina plåtburk jag fått av en väninna.Det här fatet har jag köpt på en antikmässa i Kristianstad. Jag sneglade på det länge men tyckte det var för dyrt. När det började närma sig stängningsdags var det kvar och jag lyckades pruta ner det!! Det är engelskt och jag är så glad för det.


Det här är flaskor från Kivik. De är från deras allra första tillverkning. Jag tycker de är så söta. Jag köpte dom på Äppelmarknaden förra året med nypressad äppelmust i!!
Här är mina snapsglas jag fyndat på loppis, tyvär fanns det bara fem. Men jag kanske hittar något liknande att blanda med! De står i mitt lilla flugskåp jag köpt på Alvas Hus.Vi har två såna här lampor över diskbänken, de är köpta på Topiary i Kalmar.
Här är mitt gamla bakbord från förra köket! Det fick absolut inte slängas. Det är kanonbra, jag har det alltid när jag bakar. Johan fixade en specialplats till det. Och jag blev nöjd.Lite burkar med ljus, det går ju åt en hel del nu på kvällarna.!

Den här ljuskronan har jag köpt för länge sedan i Tegelgården i Karlskrona. Butiken finns ju inte kvar längre, det är synd. De hade mycket trevligt. Kronan är extra fin till jul med granris i. Nu åker vi snart till Stockholm, på fredag bär det av. Det ska bli så kul att kolla i alla butiker "LantlivsAnette" varit snäll att tipsa mig om!! I går kväll hade min besöksräknare varit igång en vecka. Det hade varit 225 st inne och tittat, jag är jätteglad att Ni tar er tid!! Kramar Malin

2 kommentarer:

The Secret Garden sa...

Hejsan!
Oj vad jag blev förtjust i fatet som du köpt på antikmässan, man får en sån där vill-ha-känsla!! :) Du undrade om jag är fotograf, men det är jag inte. Fotar bara för skojs skull. Och visst är det kul när folk upptäcker bloggen och får man kommentarer så blir man såå glad och sporrad och fortsätter att blogga.

liven sa...

Heisann!!
Så masse fine saker på ditt kjøkken!!
Denne glasslampen din var jo bare nydelig!!

ha en fin kveld:o)