lördag 10 oktober 2009

En ljuvlig ask!!

.
En försenad födelsedagspresent!! I går var vi hos Johans syster m. familj. Hon är så snäll och klipper oss alla tre!! Permanentar också eller tonar om man önskar det!! Tack snälla Carina för det!! Fick också en väldigt trevlig present... Denna söta ask!!

De vet precis vad jag tycker om! Den var fylld med servetter, ljus, te, nejlikor till jul, tvål m.m. Det fick plats en hel del! Tack!!

Den här kunde jag inte låta bli på Margaretas. Den är kantig i glaset... Jag har två andra sifoner, en enkel och en med nät. Denna passar fint in i samlingen!!


Lite försmak på lilla toaletten. Jag hann inte riktigt med vad jag hade tänkt i dag... Vi skulle bara köra förbi Sannas familj och ta en liten fika... Vi stannade nästan fyra timmar! Så det kan bli. Sanna är lika glad som jag för att shoppa så vi hade ju lite att titta på... Titta gärna in på hennes blogg Lindwallska Gården i Lindås. Den ligger med på min blogglista! De totalrenoverar ett gammalt hus... de har sååå mycket att göra. Puh, säger jag men vi har ju gått igenom vårt värsta nu!! Tack snälla Sannas familj för att vi fick en så trevlig fikastund!! I morgon ska jag visa från toaletten!!!
Kramar Malin