fredag 2 oktober 2009

Lite mera shopping...

.
Hej!Här kommer lite till idag!! Den här tvålpumpen är så söt tycker jag. Har funderat länge på att måla om i badrummen, men det blir inte av... Lite nytt kanske gör att jag sätter igång. Skulle så gärna vilja göra ett nytt badrumsskåp av gamla fönster... Känner på mig att det kan bli snart!

Vissa saker kan jag inte få nog av... Det är kuddar, krukor och lampor... De här är så fina, tror att jag kommer ha dom i soffan eller kanske i sängen. Det blir till att flytta omkring lite tills jag är nöjd!! Jag kommer säkerligen bära dom upp och ner för trappen många gånger....

En rund kudde har jag velat ha läääänge, Johan har så roligt när jag säger så. Det säger jag om allt tycker han.....Den här passar väl bra i soffan!?


Lampor skulle jag kunna ha en egen loppmarknad med... Det finns ganska många i garderoberna här! Den här köpte jag jättebilligt, är inte alls rolig längre. Men på Mollys hus hade dom en skärm jag sååå gärna ville ha! Och det känns ju onödigt att köpa en ny fot när garderoberna är fulla....

Jag tog ett sandpapper och slipade lite grann.. Men blev inte riktigt nöjd.

Kom på att jag hade sprayfärg kvar sen jag målade korgstolen. Så nu har jag en helt "ny" lampa!! Skärmen passar väl bra till??

Nu har jag bloggat i två månader, trodde aldrig att det skulle vara så här kul. Herre gud, vad tiden går fort när man sitter vid datorn... Jag vill ju så gärna titta runt på mina favoritbloggar också och det kan ta lååång tid. Alla är så duktiga!! I går kväll kollade jag besöksräknaren och det har varit 52 st inne hos mig och tittat!!! Jag blir så glad och nyfiken vilka Ni är!! 52 st på en dag!! Det gör ju att det är ändå roligare att hålla på!! Trevlig Helg till Er Alla!! Nu ska jag njuta av nya Lantliv som låg i brevlådan!!


Många varma kramar från Malin