söndag 4 oktober 2009

Målning pågår!!!

.

Nu har jag äntligen börjat måla om i lilla toan nere. När vi köpte huset 1997 var detta det första vi renoverade. Det var inte jättevanligt med vitt... Nu ska det i alla fall bli beige panel och vita väggar. Det blir mycket ljusare och trevligare hoppas jag!


Det tar ju en stund innan man plockat ner allt och spacklat och slipat och tvättat.... Här har jag målat allt en gång.


Panelen är struken en andra gång. Jag håller på att bli galen på rören.. De är utanpåliggande och inte lätt att komma bakom, var tvungen att ta en paus nu. Måste nog måla en gång till.... Nu blir jag ju så klart sugen på att köpa lite andra hängare och kanske en ny lampa!? Det för ju alltid med sig en massa annat, det gamla passar inte riktigt till det nya. Måste kolla runt lite i nätbutikerna, kanske någon har förslag på nya krokar, hängare!?
Kramar Malin

7 kommentarer:

liven sa...

Lykke til!!
Dette kommer til å bli kjempefint!!
Holder selv på å rydde...og kaste!!

ha en fortsatt fin dag:o)

The Secret Garden sa...

Det där blir ju kanonbra!!! Ljusa färger har ju också fördelen med sig att allt verkar större, rummen blir störe liksom. Förstår att det är knepigt att komma åt att måla bakom rören. Själv höll jag på att bli "smågalen" när jag målade snickarglädjen på verandan i somras!! :) Ärligt så hivade jag penseln all världens väg en gång...hoppas att ingen såg mig, fast det bjuder jag på i så fall! fniss*

zinkbaljan sa...

Jaaa, det kommer att bli så himmelens fint!!!

Kram

Inspiration i vitt sa...

Det kommer att bli såå vackert på din toa när det blir vitt. Det finns en uppsjö av lantliga butiker på nätet som har såå fina saker till badrum. Precis som du säger, det drar med sig en hel del med att renovera men ojoj vad roligt det är att förändra, det är ju det hela livet handlar om.
Kram på dig/Ingela.

Velkommen til min kreative verden sa...

Du bor et veldig koselig hus: )

Her var det mye fint. Jeg liker spesiellt dine tekstile produkter som du viser frem. Delikat og lekkert: )

Lindvallska Gården i Lindås sa...

Det kommer att bli så fint på lilla toan, ljust och fint. Tvålpumpen gick inte av för hackor ... den kommer att passa perfekt!

Ha det bra vännen.
//Sanna

Anonym sa...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色