lördag 21 november 2009

Äntligen Hyacinter!!!!

.
Hej!! Äntligen har solen visat sig!!! Inte jättelänge men ändå:o) Vi har 10 grader varmt känns som vår....Jag vill ha snö och vinter, julstämning!! Man får ha det i sinnet i stället:o) I dag har jag äntligen satt lite hyacinter !Tänkte jag skulle hålla på det, men inte så här länge...Nu är dom i alla fall här, dessa ljuvliga blommor! Det är väl jul!?

Jag har mest plockat runt saker i dag...Jag vet inte varför men det gör jag jämt! Den här lilla fina satte jag i ett loppisfynd med lite mossa. Skålen till vänster har jag ropat in på auktion. Den är fin med ljusstaken jag fått av svärmor! Hon vet vad jag tycker om!!

Det var ju lite kul att fota idag, när det för en gångs skull fanns lite dagsljus....

Dessa satte jag i mina små vaser jag köpte på Mormors Fönster i Kalmar förra året! Som gjorda för hyacinter!!
.
De känns krispiga och fräscha:o)

Den här lilla julbyn köpte jag för 4-5 år sedan! Sonen har alltid varit förtjust i den. Lilla tåget kör runt, runt....Nu har den hittat fram ur gömmorna igen:o)

Solen skiner in på mina otroligt smutsiga fönster...När det stormade härom kvällen fastnade massor med löv på rutorna. De måste varit rena lövdansen här ute...Det blåste rejält, tur vi har ett gammalt hus som står stadigt. Vi har klarat många stormar nu!

Loppisfynd....med loppisfynd och ljus i....
.
Vår katt Musse mest kallad "Fluffan".... njöt i solen på fönsterhyllan i förmiddags! Hon är en kär familjemedlem som alla våra djur! I kväll ska vi bjuda några vänner på paj! Har tagit ur en saffranskaka ur ugnen. Den var dock inte så gul som jag trodde den skulle bli...hmmm...Jag är inte någon hejare på att baka, men det är ju så gott med en kaka till kvällsteet!
Ha det gott!! Så ses vi snart igen!!
.
Kramar Malin