tisdag 3 november 2009

En finfin lampa!!!

.
Hej!! I dag tänkte jag berätta lite om min "finfina" lampa!! Har skrivit några gånger innan att jag älskar lampor! Har svårt att motstå när jag väl har hittat något särskilt:o) Den här lampan såg jag första gången för rätt längesen. Det hänger flera stycken hos Marie http://minlillaveranda.blogspot.com/. i hennes kök! Om jag förstått saken rätt, säljs de bara hos Atmosphere och ett ställe till i Stockholm. De är tillverkade i Belgien!? ( om jag minns rätt)Det är ju så kul att det inte är så vanliga!!

När vi var i Göteborg förra våren besökte jag Atmosphere. Världens finaste butik... Då hängde dom där!!! Denna hängde över disken och fick följa med mig hem!!!!

.
Vi höll på med verandan , som tog ca två år.... På hösten var det färdigt invändigt. Så min finfina lampa fick stå undanskuffad ca ett halvår innan jag äntligen kunde hänga upp den:o)

Och den passade precis så bra som jag trodde! Jag kan tröttna ganska fort på vissa saker men inte den här! Jag är lika glad för den som när jag köpte den:o)


Oj, vad många som har börjat med små granar, hyacinter och annat smått & gott! Det verkar som de flesta bloggare längtar så mycket efter advent! Det gör jag med! Stannade på vägen hem i dag och fick med mig denna lilla söta gran! Den står i ett loppisfynd från Danmark!!
Vi ses snart!!! Tack för alla snälla kommentarer om vår veranda, det är så kul att läsa!!

.
Kramar Malin