torsdag 19 november 2009

Inför Advent!!!

.
Hej!!! I går hade vi storm och ösregn... Det var riktigt ruskväder. Jag bara undrar var är snön och solen? Det ska ju vara vinter...Nog om det, redan torsdag denna veckan! Det närmar sig advent med stormsteg... I dag har jag varit och plockat lite i mina jullådor!

Lite adventsmys i köket! Den gamla trälådan är loppisfynd. Träskorna fanns hur många par som helst när vi flyttade hit. Vi sparade inte så många.... De här har fått flytta in från kokhuset!

Vedspisen är perfekt att ställa fina saker och ljus på!! Vi eldar bara om det är riktigt kallt i den. Den finaste julboken!!

Den här stoooora kulan köpte jag på Huseby, har inte bestämt var den ska hänga än...

Mina julgranskulor ligger framme i väntan på att hängas upp...De är för fina att bara ha framme den korta tid de hänger i granen. Jag brukar lägga fram dom i god tid och njuta....

Det har blivit några varje år, en salig blandning i fattigmanssilver! Här samsas de med torkade apelsinskivor, kanel och stjärnanis. Det luktar jul:o)

Det blev några flaskor glögg i Huseby...

Här har jag klätt min krona med "falskt" granris! Det är riktigt fint och barrar inte. Och varar år från år....Har blivit en tradition!!

Ha en mysig kväll!! Så ses vi snart igen!! Jag njuter av alla ljus och att det snart är Helg!!
.
Kram Kram Malin