tisdag 1 december 2009

December!!!!!

.
Hej!!!! Kan Ni tänka Er jag har vunnit igen!!! Det jättefina skedsmycket hos Camomilla. Jag som aldrig brukar vinna något!! Det är vinstregn över Norregård!! Visar mina vinster när de kommer, ska bli så spännande!!
Jag måste tacka alla för de snälla kommentarerna om vår julbock!! Jättekul så klart! Verkar som det kommer bli ett antal till runt om i bloggvärlden!!
Denna vecka jobbar jag kvällen! I går förmiddag fick jag ta en snabb tur in till Växjö...Jag brukar vara tidigt ute med mina julbestyr men inte i år. Ända sen sonens första jul har jag fixat en adventskalender med små klappar! Det är ett himla jobb med 24 st...men nu när han blivit lite större (fyller 11 nästa gång) har han fått välja 24 små paket eller något lite mer bara på helgen! Och det blir ju så mycket enklare för mig!! Endast 6 paket i år!! Skönt. Jag brukar numrera dom men i år tänkte jag han skulle få välja ett varje lördag & söndag fram till jul!!


Här ligger äntligen de färdiga klapparna i en loppisfyndad gammal trälåda!!

Han gillar att spela så det passar bra med notpapper!! Ska bli spännande att se vilket han tar först!!

På vägen till Växjö ligger ju trevliga butiken Margaretas...Var tvungen att stanna till! Det blev en ny hissgardin till köket!!

Den har så fint monogram!!

Blev ett nytt diskställ också!! Äntligen kunde jag slänga ut det gamla!! Ett tråkigt från Ikea som tappat fjärde "benet" och stod och vinglade så retfullt!! Det här kommer från Madame Stoltz..

I går kväll när jag kom hem från jobbet väntade en trevlig överraskning!! Ett litet sött paket med min vinst från Snövita Drömmar!!

Titta vilket gulligt hjärta Catrin sytt! Så juligt och fint! Tusen Tack!!!!
.
Jag har sett att det är flera bloggare som tipsar om julmusik!! Här kommer mitt bidrag! Sissel og Odd! Den är jättefin, snurrar varv på varv här hemma!
Just nu känns det lite rörigt, steker köttbullar samtidigt som jag bloggar och har en hund som otåligt väntar på att få gå ut...Och jag börjar jobba halv två...
I kväll när jag kommer hem ska jag titta runt hos alla er andra och njuta av julbestyren!!
Vi ses snart igen!!
.
Kram Kram Malin