onsdag 12 maj 2010

Köksinspiration!!!!

Hej!!! Idag får Ni följa med hem till vännina B, detta är Bettans nya fiiiiiiiina kök!!!
Välkomna in!!!!

Det är precis nyrenoverat och de har slagit ut en vägg så två stora rum blev ett jättekök!!! Ca 40 kvm.......Härlig rymd och tre fönster med fantastiskt ljusinsläpp!!!!

Alla hurtsar löper längs ena väggen...... De är från en lokal snickare!!! Större delen av renoveringen har de stått för själva, och det är ju inte fel att Bettans man Robban är snickare....Sönerna Felix och Isak har oxå varit flitiga att hjälpa till!!!

Jack står ute i hallen och är med och hälsar på!!!

Bänkskivor och hyllplan från "det stora varuhuset"....Hel diskbänk från IFÖ!! Mycket snyggt och praktiskt!!
.
Köksmöblerna består av ett gammalt slagbord och underbara loppisfyndade karmstolar!!! Alla vitmålade och flera med fårskinn.....

De är så fina och i olika modeller!!!

Kolla in detta fantastiska skåp!!!!! Det är numera inbyggt och passar perfekt i detta stora lantliga kök!!! Bettan har fått det som gåva;o) Vilken lycka!!!

Hur fina detaljer har inte detta gamla matsalsbord!!! Går utmärkt att plocka fram som köksö eller att förlänga slagbordet med!!! Vid festliga tillfällen! Det är många och trevliga fester hos Bettan med familj!!!;o)

Ni kan väl förstå att jag gärna sitter här och fikar!!! Det bjuds alltid på något gott!!! Bettan trivs ju så klart i sitt fina kök och bakar gärna både frallor och kakor!!! Lagar dessutom jättegod mat!!! Recepten tar hon gärna från Bagarstugan.....Om Ni klickar HÄR kommer Ni dit!!!!

Keramiken Ni ser på bilderna är Bettans egen!!! Hon har en egen liten keramikverkstad i källaren!!!! Det brukar bli muggar, fat, kannor och skålar m.m.....
Hoppas Ni har njutit lika mycket av bilderna som jag brukar göra när vi sitter här och dricker te eller ett glas rött!!!!!!
.

Kram Kram Malin