onsdag 26 maj 2010

Lite Auktionsfynd!!

Hej!! Redan onsdageftermiddag, veckorna går fort! I söndags var vi ju på auktion;o) Det fanns lite när vi tittat oss omkring en stund....det är ju svårt att låta bli att räcka upp handen!!

En korgstol fick följa med hem, har letat rätt länge! Samma kväll ligger det en ute på blocket inte långt här ifrån;o) Var bara att hämta i måndags efter jobbet!! Nu står de på glasverandan, får väl kanske flytta ute i lilla uterummet sen..... Om ni kikar noga genom fönstret till vänster ser Ni taket på mitt lilla bygge där ute som är under målning och uppbyggnad......

Lite och titta på måste man ju ha på bordet;o)

Den här stooooooooooora sockerskålen fanns i en fyndlåda!!

Fanns så klart en gräddkanna och en stor kanna till!! Får Ni se en annan dag...

Så mycket fint i naturen nu, man upptäcker nytt varje dag på prommisarna!!

Tänk att det måste varit en kvinna som samlat på kannor, hennes saker auktionerades ut! Det var minst 100 porslinskannor!! En låda med sex stycken fick följa med hem för 120 kr!!
Ljuvliga till sommarens alla blombuketter;o) Ni som brukar kika in vet ju att jag gillar kannor......
.
En gammal vattenkanna i zink, jippii!! Jag älskar den;o)

Min lilla spånkorg....*ler*......

Det var många som kommenterade i förra inlägget när jag berättade att jag skulle kika på en järnsäng, tyvärr....Det var inte alls en sån jag hade tänkt mig. Har ju den här fina i vardagsrummet som dagbädd....Hade egentligen en tanke att den skulle flytta ut men nu tycker jag den står så bra här...Bara att leta vidare alltså;o)
Tack för idag!!
Vi ses snart igen, Ha det bäst;o)
.
Kram Kram Malin