fredag 20 augusti 2010

Jag fick ett mail.....

Hej!! Kolla vilka som varit hos mig! I mitten av april fick jag ett mail av Anna Truelsen med en förfrågan om ett reportage!!!! Jag var helt Nipprig i två dagar innan jag kunde bestämma mig....Men så glad jag är att jag fick vara med om det här! Så kul att se Anna och Carina Olander jobba tillsammans, de är verkligen otroligt proffsiga!!! Ett riktigt litet team! Många är vi som sett deras fina reportage, så nu får vi hoppas att även våra blir sålda.....Det blir antagligen två olika reportage, Anna ville fota uterummet i skymningen med massor av tända ljus! Så det blir ett eget! Stackars Carina stod ute på ängen och fotograferade och blev sönderbiten av myggen, hjälpte inte ens att vi smörjde med myggolja.....Och så ett eget om Norregård som de gjorde dagen efter;o) Det var verkligen intensivt för att de skulle hinna ta alla bilder de ville! Tack Anna och Carina för dessa roliga dagar;o)

De hade med sig ett olivträd till mig;o) Så fint!

Nu står det vid uterummet, plockar runt det som med allt annat;o) Gissa om jag höll på att plocka ihjäl mig innan de skulle komma..... Det var ju en del att fixa med innan, Tack mamma för hjälpen;o)
.
Nu till mina kantareller....det finns massor i skogen!!! Dessa plockade jag i igår när jag gick på liten skogsprommis...

Det är så mysigt att sitta i uterummet på kvällen när ljusen brinner i mina gamla flaskor....Nu skiner dock solen lagom till Helgen, härligt!!!

Tycker det är så läckert när stearinet rinner.....
Tusen Tack för alla goa kommentarer om mitt uterum;o)
Ha en bra fredag så ses vi snart igen!!!
.
Kram Kram Malin