måndag 30 augusti 2010

Ljuskrona!!!

Hej!! Så var det ny vecka & nya tag!! Denna vecka jobbar jag kväll så det betyder sovmorgnar!! Det kan jag behöva efter festen i lördags!! Jodå, Joe Labero var där och det var himla kul;o)
.
Har trånat efter den här ljuskronan från House Doctor ett tag och i somras bestämde jag mig! Hade ju så klart gärna haft en gammal fransk ljuskrona men de har ju ett annat pris. Det är ju så mycket man vill ha.....

Jag har köpt den HÄR! Är riktigt nöjd, den passar bra i min lilla matsal. Vi sitter sällan här, mest vid större kalas då vi inte får plats på Verandan!

Möblerna är arvegods från Johans sida. Jag är förbjuden att måla dom....skulle faktiskt inte göra det heller. Men kan erkänna att jag var sugen för något år sen.....

Ljusstakar finns ju hur många som helst för en billig penning och jag har en hel del...Är så fint att sätta i en liten samling;o)

Lite äpplen och tända ljus ger mysig höststämning, jag ÄLSKAR hösten! Kanske för att jag är född då....Hög klar luft, vackra färger och svampplockning. Inga måsten att måla på huset! Bara vara och mysa inomhus!!

Snart dags att sätta i innanfönstren igen, då får inte mina större krukor plats....bäst att passa på så länge det går;o)

Ha en bra start på veckan Ni som kikar in! Tack för alla kommentarer om mitt postskåp, kikar in till Er efter hand när jag får tid!! Ser att jag fått flera nya följare, Välkomna!!
Vi ses snart igen;o)
.
Kram Kram Malin