lördag 31 juli 2010

Jag har varit ute och loppat!!!

Hej!! Kikar in och visar min tårtform jag hittade igår när vännina B och jag var på loppisrunda!!!
.
Kolla, visst är den häftig! Har inte sett någon förut......Hittade även den höga smala formen;o)

Den är stor, måste varit stooooooora tårtor i den;o)

Känns som att jag har börjat samla på gamla kakformar.....

Tändsticksask, har alltid några på lager! Trevlig "gåbortpresent";o)


Det var allt för idag!!!! Vet Ni, jag har hämtat alla fönstrena på glasmästeriet till uterummet!! Nu ska här målas! Vill ju så gärna bli klar!!!!
Ses imorgon igen;o)
.
Kram Kram Malin

fredag 30 juli 2010

40´000 Besökare!!!

Hej!! Kikar in och önskar Er en trevlig Helg!!! Ser att min besöksräknare har passerat 40´000 besökare;o) Helt otroligt! Så himla kul, TACK alla Ni som troget kikar in!!!

Plockade lite kantareller på morgonprommisen med vovven idag!!!

Minirosen trivs i lilla emaljkannan;o)

Det är mörkt och ruggigt, så nu går det åt mycket ljus om kvällarna....Vart tog sommaren vägen?? Vi har en vecka kvar på semestern!!!

Dags att steka kantarellerna;o)
Ha det bäst Alla!!
.
Kram Kram Malin

torsdag 29 juli 2010

Eucalyptus!!

Hej!! Svårt att fota idag, det är mörkt och regnigt..... Försöker visa mitt lilla eucalyptusträd ändå;o) Köpte det på torget i våras!
.
De doftar så gott och bladen är ju så fina.....

Jag flyttar det ut och in, vet inte var det trivs bäst......

Den här kransen gjorde jag på sensommaren förra året, bladen har verkligen gulnat men tycker ändå den är vacker;o)

Ha en trevlig fortsättning på dagen!! Själv har jag en hel del att ta tag i.....Tänkte jag skulle bli färdig med någonting;o)
.
Kram Kram Malin

onsdag 28 juli 2010

Pippi på flaskor!!!

Hej!! Pippi på flaskor har jag haft ett tag, men nu har jag ju hur många som helst att flytta omkring på.....
.
Har plockat om på hyllan igen......

Nu har Ni väl snart tröttnat, men vilket kul och billigt sätt att inreda på;o)

Gillar dessa gjutjärnsljusstakarna oxå....

Satte några i min gamla margarinlåda.....

De har så fina former och färger!!

Avslutar med lite ettiketter!!!
Ha en bra dag, så ses vi imorgon igen;o)
.
Kram Kram Malin

tisdag 27 juli 2010

Vill Ni se vad jag funderar på ???

Hej!! Hoppas allt är bra med Er! Vilken tur att vi fått tillbaka sommaren;o) Här hemma håller jag på med allt samtidigt känns det som.....Diskar flaskor både för hand och i maskinen....det var två stora lådor så nu har jag mååååååååååånga!!

Har tänkt använda dom bla till det här!! Så fint att bara ställa på rad med lite sommarblommor i! Det fanns bruna, gröna och ofärgade flaskor så jag har lite att välja på! Några var det ettiketter på oxå!

Ropade in 6 st kardor oxå!! De är så fina som korthållare;o)
.
Betalade bara 50kr för allihop....

En hel hög med ramar blev mina och med dom var det med en gammal rakspegel;o) Det var ingen som bjöd så jag fick dom oxå för 50 kr....gissa om jag var lycklig när jag såg att den här var med....
.
Nu är frågan, ska jag byta glaset, ska jag måla??? Lutar åt att jag behåller den som den är....Skulle vara så fin ihop med järnsängen;o)

Det här är underdelen till ett bokskåp jag ropade in för några månader sen....Har inte kunnat bestämma om jag skulle ha det, sälja det eller måla det....Nu har jag bestämt mig som Ni ser men........
.
Ska hyllplanen vara omålade....Vad tycker Ni? det bryter ju ganska fint.... här i garaget har jag målat många möbler!!

Målade den här oxå när jag ändå var i gång.....

målar några av ramarna i ladan.....

Tog bort de gamla buskarna här igår, ska det bli buxbom???

Här står några fönster putsade och färdiga att sättas upp;o) Känns inte som att jag blir klar med någonting....Hur har Ni det? Dags att fundera vidare alltså.....
Ha det bäst!! Vi ses imorgon igen!!
.
Kram Kram Malin

måndag 26 juli 2010

Rosor och korgar!!!

Hej!! Har sol igen, efter en otroligt regnig helg.... De här korgarna fick följa med hem från auktionen! Alltid bra att lägga tvätt, filtar mm i! Här har vi morgonsol, kan man sitta och dricka sitt te!! Möblerna har fått flytta ut från verandan!

Kommer inte att måla någon av dom.... Min spirea blommar nu, mest rosa blommor!!

Härligt sliten och nött....


Dessa rosorna skulle jag plantera vid kokhuset idag, men det var så mycket sten....Satte dom i zinkbaljan istället, kan jag bära runt dom och njuta av dom hela tiden;o)

Queen Elisabeth!!

Nu är det dags att ta tag i penseln...ses imorgon igen! Har lite kvar att visa från auktionen, men har inte hunnit med att ta hand om det......
Ha det bäst!
.
Kram Kram Malin

söndag 25 juli 2010

Auktionsfynd!!

Hej!! Vilken dag det var igår! Det regnade precis hela auktionen, men vi bet ihop;o) Det fanns massor med saker jag ville ha! Tycker det var hyfsade priser oxå, sen kan man ju inte ropa in allt på önskelistan....Men det blev en hel del;o)

Har ju letat efter en gammal engelsk järnsäng till uterummet! Nu står den äntligen här och jag är så nöjd;o) Lagom rostig och skavd..... Kommer visa fler bilder, när det blir klart här ute. Väntar på fönster från Glasmästeriet, endast 4 är klara och målade.....

Ropade in en del fyndlådor, med lite smått & gott och roliga ting! "ägghållaren" är egentligen till salt, peppar, vinäger! Vågen fick jag med när jag ropade in en stor korg! Massor med flaskor både med och utan etikett. Billigt!!!!

Gillar färgen på den här!

& detaljerna ......

Kolla vilken häftig Doktorsväska!!!

Blev min för 50 kr;o)

Hängaren är från Jeanne d`arc Living!

Avslutar med en bild från Auktionen, det var trångt i början.....Gällde att hålla sig framme;o) Här står jag i min gröna regnkappa och funderar på var jag ska ställa mig... Blev fler fina fynd som jag kommer visa framöver;o) Vet Ni jag träffade Knut oxå, från Antikrundan!! Det var kul, han ropade inte in några fyndlådor......
Ha det bäst!! Ses snart igen, kanske redan imorgon;o) Nu har jag en hel del flaskor mm att diska! Vill hälsa speciellt till Marita i Björkhagen som alltid kommenterar så gulligt hos mig! Marita, konnsollerna finns hos Margaretas i Hovmantorp eller på Topiary i Kalmar!!
.
Kram Kram Malin