lördag 6 augusti 2011

Bilder från Böda Sand....

Hej!! Hoppas Ni haft det bra, det har vi:))) Sol & bad varje dag i Böda Sand!!! Här sitter Jack & jag..... vi kikade på F som flög med sin drake på stranden sent igår kväll:)) Har min favoritkofta från Odd Molly!! Idag var vi tvungna att åka hem:( Jag börjar jobba på måndag....

Varje morgon har jag gått en stavprommis genom tallskogen, jag älskar naturen här! Har varit i Böda mååååååånga gånger ända sen jag var liten & vi återkommer alltid, vid bra väder ska jag säga....Här finns så mycket fina vandringsleder, så mysigt när man har en vovve:))

När jag gått ca en halvtimme så vänder jag & tar strandvägen hem.......

innan alla badgäster har vaknat:)))

Efter frukost går vi sen ner till stranden för att bada, spela kort, läsa & spela strandtennis:) Det bästa av allt är att Jack får vara med, här finns hundbad precis vid campingen!!!!

Många lata stunder i strandtältet & under parasollet har det blivit!!! Underbart att sitta här & fika:))) Har jag loppat något då??? NOT.... inte en endaste pinal.....
Men kul att komma hem iaf & se reportaget i nya Lantliv härifrån Norregård:)) Kommer i butik den 11:e tror jag det var!! Overkligt men sant! Mer om det imorgon:))


Malin