söndag 14 augusti 2011

Vår blivande Butik......:))

Hej!! Ni som brukar kikar in hos mig har nog inte missat att vi har planer på att öppna en butik i vår Lada:)) Det är förståss min stora dröm...men det är vårt gemensamma projekt & hela familjen ser fram emot detta!! Som Ni ser på följande bilder är det en låååååång väg innan vi kan öppna men förhoppningen är inom ett år.....vi gör ju allt själva & endast på helger när det finns tid & lust:)) Det får absolut inte bli en stress eller ett tvång! Det ska vara kul:))

Jack & Freja trivs oxå här ute....Det kommer att bli nytt innetak, det ska isoleras, nya väggar, nytt golv....Golvet funderar vi mycket på nu, ev. blir det trägolv & en avdelning med tegelgolv! Vad tror Ni om det??

Dörren Ni ser här kommer bytas ut...Ett fönster ska i uppe till vänster om dörren! Listan är lång på önskemål...det ska bli som vi vill ha det så därför kommer det ta tid så klart!! Det är ju ganska stort, så kanske blir det så att jag kommer öppna upp en bit i taget! Spännande är det iaf! Tanken är att Ni ska få följa oss på denna resan, kommer att uppdatera allt eftersom det händer något! Jag målar fortfarande på utsidan & är gräsänka så snickeriet står still....

Ha en skön söndag:))


Malin