tisdag 4 oktober 2011

Att välja bilder till ett inlägg.......

Hej!! Idag har vi en sån där otroligt vacker höstdag:)) Det här med att välja bilder till ett inlägg....det är svårt tycker jag! Ibland tar jag hur många som helst & ingen blir bra....vissa dagar känns de ok direkt:)) Det händer att jag gör ett inlägg & det inte blir bra men jag sparar det ändå....ett par veckor efter ser jag det med helt andra ögon & undrar varför jag inte var nöjd!!! Hur gör Ni?? Jag vill ju att mina bilder ska inspirera så klart:)) Den här bilden på sniskan är speciell tycker jag....

Den här är väl ok, men inget speciellt.....Skulle vara så inspirerande att höra vad Ni tycker!!! Bloggare eller icke bloggare! Vad fångar ditt öga??

Jag har ju oftast några få bilder & gärna en helhetsbild & någon närbild! Mitt fotointresse har ju kommit till med bloggen, nu letar jag alltid nya vinklar & inlägg att fota....lite insnöad kanske:))

Kul att läsa Era minnen av lovikkavantar igår! Tack för ALL respons jag får:))

Malin

16 kommentarer:

linda sa...

j'aime beaucoup la lampe / Jag älskar lampan!

Vita små hjärtan sa...

Hej Malin!
Så härliga bilder. Ofta fångas mitt intresse av något vackert, inspirerande! Spelar nog ingen större roll om det är en stor eller liten bild. På sned eller rak. Fast variation, lite på sniskan är väl alltid kul.
Ha en fin tisdag.
Kram Agnetha

Anonym sa...

Det som fångar mitt öga är det oväntade, i detta fall en lampa UNDER bordet:)
Skorpan

Vintage House sa...

Hej
Det är svårt själv känner jag att oftast inte tiden finns till att exprimitera små barn som man har. Så jag få priotitera lägga ut inlägg med snabbt tagna bilder eller att fixa och dona med bilderna. Tyvärr blir det alternativ nr 1 snabbt.. Visst drömmer jag om att lära mig mer och kunna se men det får bli när barnen blir äldre..
JAg tycker mycket om att titta på bloggar som har läckra bilder i alla dess olika vinklar men även hos andra som man få se själva inredningen.. Wow nu har även jag tappat tråden vad jag försöker skriva..
Du har en härligt inspirerande blogg det ska du veta.. Underbara ting och vackert sammansatt...
kram
sandra

kråke sa...

Tycker alltid du inspirerar med ALLA bilder du visar...och du förmedlar en fin känsla:))

Kram på dig vännen och ha en härlig dag...

kråke

annashusidingtuna sa...

Hej
Vad skönt att höra att det är fler än jag som kan hålla på så där med bilder...ena stunden är man inte nöjd för att nästa gång publicera dem utan att blinka..
Visst har även mitt fotointresse ökat i och med bloggen.
Du tar alltid väldigt härliga och fina bilder.
Kram Anna

LjuvligaLjung sa...

Dina blogginlägg är alltid lika fina och väldigt inspirerande!! Du gör ett fantastiskt jobb! Men jag som börjat blogga ganska nyligen trodde att de där med att fota och hitta bra bilder kanske var något som blev lättare med tiden, men så kanske det inte är då. De är bra då vet jag vad jag har att vänta:) Ha en bra dag! /Michaela

Kris sa...

Jo ibland e inget bra.... har sparade inlägg som kunde visas nu fastän de inte blev som tänkte då!
Helheten, skönheten, jämvikten i bilder gillar jag!

Livet på Vestergård sa...

Du har alltid inspirerande bilder tycker jag!

elsamarianne sa...

Bilder som inspirerar, och bilder med igenkänningsfaktor. Det där skulle man kanske... osv.
Och så personlig text.
Men ibland har man bloggtorka, som jag just nu. Då får man kommentera istället...kameran är undanlagd och det är iphonen som får ta de där ögonblicksbilderna. Allt går i perioder...
kram elsamarianne

underbarahem sa...

Man tänker alltid i inlägg... lite lustigt tycker jag men kul...

Kram Birgitta

amelie sa...

Vilka härliga bilder! Du har verkligen en inspirerande blogg! vad härliga bilder!
Jag fastnar oftast för något jag gillar i bilden! Jag gillar detaljerna!
Ha en fortsatt fin vecka! Kram Amelie

Sallys hus sa...

Hej hej!
Vilka fina bilder! Jag gillar också den på sniskan...
Jag inspireras mest då man precis som du skriver visar någon närbild men helhetsbilder...jag älskar då man får se ett helt rum. Nu kan man ju inte göra sånna inlägg jämt...Rummen tar ju lixom slut..hihi..
Jag är dålig på att göra i ordning inlägg långt i förväg. Knäpper offtast bilder och gör ett inlägg. kastar resten av bilderna. Sen går jag runt och funderar på vad jag ska visa nästa gång. Dumt för det vore bättre att ha en liten "bildbank" så man kan skriva om vad man för tillfället har lust med. Hmmm ska försöka med det.
Men jag håller också med dig om att det offta kan vara så att något man först inte gillar tycker man jätte mycket om en vecka senare....
Sen gillar jag före och efter bilder. Älskar då man får följa ett projekt...som din lada tex. hoppas ju såklart att du komemr visa hur bygget fortskrider...det är oerhört inspirerande att få se en förvandling..;)
kram Katarina

G:a Affären sa...

Att fota var roligare än jag trodde! Själv går jag på stundens ingivelse och har ingen bank med foton av välja från. Förmodligen blir det problem när mörkret lägger sig över oss...
Jag har ännu inte fotat på sniskan, inte medvetet i alla fall och ser tillvaron mer och mer i inläggsperpektiv.
Du inspirerar mig med dina foton!
Kram från mig.

Torpliv sa...

Svårt att sätta fingret precis på vad det är som gör dina foton så speciella. Kanske är det variationen av helhet blandat med detaljer som gör det. I vilket fall är dina foton alltid riktigt vackra och inspirerande och det är alltid lika roligt att läsa dina inlägg! Ha en fin dag! Kram Petra

The Secret Garden sa...

Ofta har jag så många bilder på gång, med helt olika teman, att det slutar med att jag struntar i att göra ett inlägg.. och så blir bilderna liggande i datorn och blir aldrig visade. Ofta tänker jag: det är nog ingen som är intresserad av att se det här.. och så struntar jag i det.

-tycker att det är spännande att se bygget av din affär! :)

Ha det fint!