torsdag 8 december 2011

Vår blivande Butik:))


Torsdag & lite utlovade bilder från Ladan:)) Har ju fått flera nya följare & läsare som jag kanske ska uppdatera lite!! Vi håller sakta men säkert på att totalrenovera vårt 100 kvm  före detta stall till en gårdsbutik...Tanken är att vi ska komma igång någon gång under nästa år! Vi gör allt själva & bara på helger när vi har tid så det är ett galet stooooooort projekt! Drömmen är att sälja vackra ting som jag letat upp med själ & hjärta, men även lite nytt & ev. kläder m.m. Var tvungen att ställa något framför dörren då det kändes så tomt...Här kommer lite bilder som är sådär, men jag höll på att frysa fingrarna av mig...:)) 


Nu sätts det gips i taket & det är nästan klart....det ska målas vitt & bjälkarna kommer ha kvar sin vackra patina som blev efter att vi tvättat av kalken:))


Jag gillar detaljerna:)) De gamla mathoarna som kossorna hade kommer att vara kvar...


Det kommer att bli ett trägolv, blir spännande att regla upp ett så här ojämt golv....


Det har varit så mycket mäta & såga ut för alla bjälkar.....


Gamla dörrar ska sättas in....


Bortse gärna från våra urtrista trädgårdsmöbler...:) De har fungerat som lite fikamöbler under sommaren & hösten....Tanken är att det ska bli singel & lavendel runt entrèerna...Jag är så nöjd med att vi tog bort luckorna & ersatte dom med dessa gamla fina fönster! De ger en hel del ljus då de andra är ganska små...Det har inneburit mycket extra jobb men det var det helt klart värt!!!


Nu jobbar jag bara ikväll oxå, sen är jag ledig imorgon:)) Ses då!!
Ha Er bästa torsdag....
♥♥♥

Malin