söndag 27 november 2011

Första ljuset är tänt....



 Första ljuset är tänt & vi går mot december:)) Kan man inte tro idag, det regnar & höststormar:(( Men vädret rår vi inte på så det är bara att gilla läget!!! Mysigt nu när alla stjärnor & stakar är uppe iaf:)) Min adventsljusstake är enkel, en gammal kakform & lite mossa.....Fixade mig en liten adventsbukett oxå, nu är Ni väl trötta på eucalyptus...men det är några kvistar som blev över, lite gran & tall kvistar! De vita bären vet jag inte vad de heter (skäms...är galet dålig på sån't) men de har jag plockat i vägkanten:))


 Stjärnan är uppe på verandan & jag fotar här igen....men det får Ni helt enkelt stå ut med:)) Ser Ni grannhuset som skymtar..... Det är under totalrenovering & vi ser fram emot att få goa Monica & Leif som grannar!!!


Ha Er bästa Adventssöndag!!!
Dags att ta en prommis med vovven i blåsten...

Malin

lördag 26 november 2011

Lördagkväll.....


Hej!! Så var det lördag kväll...håller på att hänga upp mina stjärnor!!! Tycker alltid att jag börjar i tid men är ändå aldrig klar när det är dags att tända första ljuset:)) Men nu har vi varit iväg två kvällar & jag har jobbat idag...Då hinner man inte så mycket!!! Funderar på hur vår Jul kommer se ut i år & kommer fram till att den kommer se ut ungefär som den gjort de senaste åren.....:)) Bilden är från förra året....

Ha en trevlig kväll så ses vi imorgon om Ni vill!!
Grattis till Dig finaste Vännina L på din 40-årsdag:))
♥♥♥

Malin

fredag 25 november 2011

Eucalyptuskransar:))


Hej!!! Fredag....Veckans mysigaste dag om det inte vore för att jag ska jobba imorgon:(( Vi har massor att göra då är det svååååårt att säga nej!!! Här kommer lite utlovade bilder på mina eucalyptuskransar!! Doften är ljuvlig när man ligger i soffan, & bladen är så vackra.....

   

 Ser Ni att Filips lusselinne skymtar lite....tänk vad fort det går!! De ska lussa i bygdegården redan nästa söndag...Så mysigt:))


Ha Er bästa fredag nu alla fina som kikar in hos mig:))
Grattis till min goa Vännina B på Din födelsedag!!!!
See you.....
♥♥♥

Malin

torsdag 24 november 2011

Det luktar Jul:))


Vilka dofter vi har i Norregård nu:)) Hyacinter & eucalyptus....vet inte vilket som är starkast!!! Igår blev det två kransar till postskåpet:)) Nu blir det glögg & pyssel mest varje kväll...Myyyyysigt:))

  

Grattis till Svärmor som fyller idag, när det är precis en månad kvar till Julafton!! I kväll blir det kalas..
Ha en fortsatt bra torsdag:) Imorgon visar jag mina kransar, kika in då om Ni har lust.....

Malin

onsdag 23 november 2011

Doften av Eucalyptus.....


 Så var det onsdag &det vänder mot Helg:)) AdventsHelg!!! Beställde lite Eucalyptus på den lokala blomsteraffären igår...& kunde hämta kvistarna på hemvägen idag:)))



De doftar helt gaaaaaalet gott:)) Ska bli till kransar ikväll, gäller att vara snabb för det torkar fort....Då är de inte lätta att tas med:))
Fotar på Verandan igen.... det lilla ljus som finns dessa gråååååa dagar är bäst här!!!


Malin

tisdag 22 november 2011

Advent på min trappa.....:))


Hej!!! Har Adventpimpat min trappa lite:)) Ett par granar i zinkkärl & lite röda äpplen med tallkvistar kommer man långt med....Första Julrosen är på plats oxå, kommer bli fler av denna Julens vackraste..... Buxbomkransar på dörrarna har blivit lite av en tradition, dom köper jag:)) 

   

Det enkla är som sagt det vackra:))

Malin

söndag 20 november 2011

Det bästa med Julen Är....


Hej!! Måndag & en ny arbetsvecka ligger framför oss... I Helgen har F & jag tagit fram ett pussel, typiskt jullovsmys för oss!!! Mellandagarna brukar vi spendera i pyjamas & hänga över matsalsbordet i jakten på den rätta pusselbiten:)) Det får mig att längta helt galet mycket efter JULEN!!!


Det är ju inte bara pyssel & vackra paket...det är så mysigt att bara vara lediga tillsammans:)) En runda till pulkabacken & lite varm choklad...Vad betyder Julen för ER???


Malin 

Vinterns & Julens finaste sockar:))


Så var det söndag....Helgerna går för fort!! Känns som att de skulle behöva vara dubbelt så långa....Kolla in Vinterns & Julens absolut finaste sockar:)) Jacquard long sock från Odd Molly, så varma & sköna!!


 Älskar mönstret på dom.....


Sitter som en smäck till min Julklänning:)) Även den från Odd Molly!!! Jag har köpt strumporna HÄR, finns  i flera färgkombinationer...

Malin

lördag 19 november 2011

Årets Julhörna & Julpapper:)))



Hej!!! Vilket problem jag har med blogger igen..håller på att bli galen!!! Bilderna lever sitt eget liv:(( Provar & hoppas att det funkar nu!! Blev en liten pysselhörna igår:)) De första klapparna har jag slagit in nu på fm...mysigt att ha dom framme som pynt:))  Årets papper går i naturfärger som vanligt...svart & brunt papper från Panduro..... De övriga tre från IKEA, superfina tycker jag!!!






Lite grovt snöre i olika färger & annat att dekorera med:))
Ha en bra lördag!!
Ses imorgon igen om Ni har lust:))

Malin

fredag 18 november 2011

Första Minigranen har flyttat in:)))


God eftermiddag....:)) Jag donar för fullt & på prommisen fick första mingranen följa med hem!! Nu står den på verandan & påminner mig om att ADVENT är i antågande:))

  

 Brukar inte bli två inlägg på en dag, men jag är ju ledig:))
Antar att Ni oxå pysslar & fixar där hemma!!
Så skönt att njuta av ett Norregård som har nyputsade fönster utan att behöva lyfta ett finger....Vi har ju två glasverandor oxå:)) Tack igen till lilla mamma & svärmor!!!

Malin

Tidig morgon.....


God Morgon:) Jag älskar att komma ner tidigt & sätta mig på Verandan & dricka mitt te.....Idag rensar jag bland alla pinaler & städar:)) Vi kanske ses i em....

Malin

torsdag 17 november 2011

Här råder full Aktivitet:))


 Hej!! Idag råder det full aktivitet i Norregård:)) Jag eldar i vedspisen & tvättar gardiner!! Svärmor & lilla mamma är här & putsar fönster....så snällt att hjälpa oss!! Vi har så mycket med ladan att vi kommer efter med allt!! Min nacke fick sig en omgång med laser & massage igår oxå....hoppas det blir bra nu:))




Nu blir det strax prommis med Jack, sedan jobbet....Imorgon är jag LEDIG:)) Då ska här städas, här förbereds för ADVENT & JUL!!!

Malin

onsdag 16 november 2011

Första Hyacinterna....


Hej!!! Igår var Ni över 1000 som var här inne hos mig:)) Heeeeeeelt fantastiskt roligt!!! Jag är så glad för ALLA besök, undrar så vilka Ni är...har Ni tid & lust så skriv gärna en rad & berätta:))
Nu har de första hyacinterna flyttat in i Norregård....det närmar sig ADVENT med stormsteg!!


 Nu frossar jag i JDL:s Julbok....



En loppad lampskärm & lite vaxat papper blir lagom Julstämning än så länge.....
Ha en bra onsdag, så ses vi imorgon:))

Malin

tisdag 15 november 2011

Nya Finfina Julkuddar:))


Halli Hallå:)) Så var det tisdag & solen skiner!!! Mina nya julkuddar i linne från H&M är jag så nöjd med...passar  bra på Verandan:)) Ni kan köpa dom HÄR om Ni blir sugna...


Vilken gillar Ni bäst?? Jag tar den vänstra:))
Ser att jag får nya följare hela tiden, Välkomna!!! Så inspirerande att se bloggen växa:))
Ses imorgon, idag är jag galet stressad...

Malin