tisdag 4 juli 2023

 En bättre tisdag...

Tisdag och vi började dagen på gymmet och efter det ett härligt dopp i sjön. Varmare i vattnet än på land, 19 grader visade badtemperaturen och fattiga 13 grader i luften. Nu har vi verkligen fått ett riktigt lågtryck med massor av regnskurar också. Hurra:) Efter badet blev det frukost hos Bettan som vanligt. Sen hem och jobba några timmar innan vi gav oss iväg på loppis. Helt galet så länge sedan det hände. Golvlampan (på bilden) skymtade på en bild hos Hatterians Pinaler och den blev jag så sugen på att ha som läslampa i hörnet på kontoret. Passar så bra, supernöjd:)

När vi loppat färdigt blev det en fika hos Peppes konditori och därefter vidare till Lundens växthus. Helt sjukt vad mycket fint dom har där. En fläder och en stor vit dahlia fick följa med hem. Vi gick ut och planterade den direkt för annars hade det blivit som med så många andra plantor att den bara blir stående i väntan på bättre tider. Som med honungsrosen förra sommaren som inte klarade sig... suck.


Det regnade på bra kan jag säga, hundarna var inte så nöjda och inte J heller men det var han som önskat sig en fläder:) Bettan gör så himla god saft på sina blommor så nu hoppas vi att den växer snabbt så vi också kan göra det.


Ikväll kollar jag på Morden i Midsomer inte för att det är speciellt bra men älskar miljöerna. Så fint i England ju vi passerade där programmen spelas in med bobilen för några år sedan men det fanns inga parkeringar och var 30 grader varmt så det blev inget längre stopp. Skulle så gärna vilja åka dit igen någon gång.

 Imorgon packar jag upp nya linnekläder som kommit idag och har öppet 16-19.


//Malin